Här kommer några enkla tips för att filtrera jobb i arbetsförmedlingens platsbank.

Att filtrera gör att du lättare hittar jobben som matchar dina erfarenheter och kompetenser. Du kan sortera på vilka orter du vill och kan arbeta på, om jobbet kräver utbildning eller inte samt om det ska vara ett krav på körkort eller ej. Följ stegen i lathunden (bilden och texten i det här inlägget) och filtrera efter hur det passar dig.

Känns det svårt? Eller vill du ha ytterligare hjälp med hur du hittar jobb eller hur man skriver CV & personligt brev – kom till oss på Stärka sin ställning. Vi har drop-in varje torsdag förmiddag. Övrig tid kan vi boka för personlig rådgivning, se: kontaktuppgifter Stärka sin ställning

Om du vill lära dig mer om hur arbetslivet i Sverige ser ut, hur man skriver en jobbansökan samt träna inför en arbetsintervju? Anmäl dig då till vår jobbsökarskola. Du kan anmäla intresse till asa.martinsdotter@robertsfors.se

Varmt välkommen till oss!